Mañana Maybe Sejler mellem de Caribiske øer fra Jan - April. Det primære er at finde gode kitespots som ikke alle andre kommer forbi. Hvis man er med for at kitesurfe er det en forudsætning at man som minimum kan holde højde og komme tilbage til udgangs punktet. Har man lyst til at lære at kitesurfe vil det også være muligt men ikke alle steder er lige velegnet til undervisning så det skal kordineres også ang. udstyr.

Skibet er indrettet med 4 dobblte køjer med eget toilet. Det vil være muligt at benytte 3 af disse 4 køjer. Det vil sige kommer man 4-6 personer må men overveje hvem man sover bedst med. Ønsker man som enkelt person sin egen dobbelt køje skal dette siges i god tid og der må påregnes en mere udgift på halv gastepris.

For at være sikker på at have reserveret en køje skal der indbetalt et depositom på Dkr. 2000,- på nedstående konto nr. Resterende beløb for hele perioden indbetales på nedenstående konto minimum 1 måned inden ombordstigning.

Indbetalinger på følgende konto: 

Danske Bank. Reg Nr. 0274 Konto Nr. 4180453733

Alle gaster skal deponere en retur billet fra påtænkte afmønstrings destination eller kontanter svarende dertil til skipper (krav fra myndighederne) Alle skal have et gyldigt pas som er gyldigt mindst 1/2 år efter afmønstring og gyldig visum til de lande som kræver det (Især USA). Alle ombord skal have en rejseforsikring som gælder for hele perioden ombord. Og så det lidt formelle...... skulle man afmønstre før aftalte/betalte periodes udløb, bliver pengene ikke refunderet!!!

Mange myndigheder ude i verden ønsker ud fra de bedste intentioner at beskytte deres egen charterflåde. Juridisk set er der i dette tilfælde tale om en sejltur på 'delebasis' og altså på ingen måde hverken 'forhyring' eller en 'chartertur' - det er derfor også vigtigt såfremt myndighederne spørger hertil, at du svarer følgende: Jeg betaler ikke noget for at sejle med Mañana Maybe, men vi deles om udgifterne ombord.

Kort om Regler ombord:

Der ryges ikke om læ, d.v.s. nede i skibet.

Når vi sejler, drikker vi os ikke berusede. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan drikke en ”styrebajer”.

Alle skal være klar til at ”træde til” hvis det er nødvendigt. 
I dårligt vejr og om natten skal altid benyttes redningsvest og livline.

Madlavning og rengøring er vi fælles om - Det vil sige det går på skift.

Der er så vidt muligt altid to på vagt ad gangen. Skibet sejler for det meste for selvstyre, så der skal holdes udkik. 

Narkotika

Alle former for narkotika (selv den mindste smule feks. hash) er strengt forbudt!! ombord og der vil ikke blive gjort nogle undtagelser!! da skibet og resten af besætningen kan blive tilbage holdt eller det der er værer...!!!

SÅ ER DET SAGT!!

facebook