Mañana Maybe Sejler mellem de Caribiske øer fra Dec - April. Det primære er at finde gode kitespots som ikke alle andre kommer forbi, og så har vi en SUP (Standup Padle) og en kajak ombord så der er massere af andet legetøj hvis man ikke kitesurfer, der er også god tracking på div øer og så skal vi jo også have vores daglige snorkel tur :-)

Er man med for at kitesurfe er det en forudsætning at man som minimum kan holde højde og komme tilbage til udgangs punktet. Har man lyst til at lære at kitesurfe vil det også være muligt men ikke alle steder er lige velegnet til undervisning så det skal kordineres også ang. udstyr.

Skibet er indrettet med 4 dobbelt køjer med eget toilet. Det vil være muligt at benytte 2 af disse 4 køjer. Det vil sige kommer man 3-4 personer må men overveje hvem man sover bedst med. Ønsker man som enkelt person sin egen dobbelt køje skal dette siges i god tid og der må påregnes en mere udgift på halv gastepris.

Prisen per person er 500,- i døgnet ink køje, diesel og vand.

Børn under 10 år er halv pris.

Mad, indklarering, havneudgifter, bøjer deles vi om, vi ligger for det meste for anker men ind i mellem kan det være dejligt at gå i havn og andre gange kan det kræves at man tager en bøje.

For at være sikker på at have reserveret en køje skal der indbetals et depositom på Dkr. 3000,- på nedstående konto nr. Resterende beløb for hele perioden indbetales på nedenstående konto inden eller som minimum ved ombordstigning.

Indbetalinger på følgende konto: 

Danske Bank. Reg Nr. 0274 Konto Nr. 4180453733

Alle gaster skal fremvise en retur billet fra påtænkte afmønstrings destination eller kontanter svarende dertil til skipper (krav fra myndighederne) Alle skal have et gyldigt pas som er gyldigt mindst 1/2 år efter afmønstring og gyldig visum til de lande som kræver det (Især USA). Alle ombord skal have en rejseforsikring som gælder for hele perioden ombord. Og så det lidt formelle...... skulle man afmønstre før aftalte/betalte periodes udløb, bliver pengene ikke refunderet!!!

Kort om Regler ombord:

Der ryges ikke om læ, d.v.s. nede i skibet.

Når vi sejler, drikker vi os ikke berusede. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan drikke en ”styrebajer”.

Alle skal være klar til at ”træde til” hvis det er nødvendigt. 
I dårligt vejr og om natten skal altid benyttes redningsvest og livline.

Madlavning og rengøring er vi fælles om - Det vil sige det går på skift.

Der er så vidt muligt altid to på vagt ad gangen. Skibet sejler for det meste for selvstyre, så der skal holdes udkik. 

Narkotika

Alle former for narkotika (selv den mindste smule feks. hash) er strengt forbudt!! ombord og der vil ikke blive gjort nogle undtagelser!! da skibet og resten af besætningen kan blive tilbage holdt eller det der er værer...!!!

SÅ ER DET SAGT!!

facebook